Reklam

ŞAMPİYON BOĞAZGÜCÜ'NDEN VALİ AKTAŞ'A ZİYARET

Bulgaristan’ın Varna kentinde düzenlenen Uluslararası Balkan Turnuvası’nda tarihinde ilk kez katılarak şampiyonluğa ulaşan ve Mücadele ettiği TBESF 3’ncü Ligi namağlup şampiyon olarak tamamlayarak 2’nci Lig vizesini alan Boğazgücü ESK Çanakkale, Vali İlhami Aktaş’ı çifte kupayla ziyaret etti.

ŞAMPİYON BOĞAZGÜCÜ'NDEN VALİ AKTAŞ'A ZİYARET
27 Temmuz 2023 - 11:22
Uluslararası Balkan Turnuvası’nda ve TBESF 3’ncü Ligi namağlup şampiyon tamamlayan 2’nci Lig vizesi alan, Uluslararası Balkan Turnuvası’nda şampiyonluğa ulaşan Boğazgücü ESK Çanakkale, Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.
Sezonu mücadele ettiği TBESF 3. Ligi namağlup şampiyon tamamlayarak 2’nci Lig vizesini alan ve tarihinde ilk kez katıldığı Bulgaristan’ın Varna kentinde düzenlenen Uluslararası Balkan Turnuvasında şampiyonluğa ulaşan Boğazgücü ESK Çanakkale, Vali İlhami Aktaş’ı çifte kupayla makamında ziyaret etti.
Kulüp Başkanı Ali Yasin Zengin tarafından Vali İlhami Aktaş’a takım hakkında bilgiler verilerek, yine bir uluslararası olan ve 7–11 Eylül tarihleri arasında Romanya’nın Oradea şehrinde turnuvaya katılacakları aktarıldı. Takımın başarılarından dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Aktaş Romanya’da düzenlenecek olan uluslararası turnuva ve yeni sezon öncesi takıma başarılar dileyerek ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Ziyarete katılan Başkan Ali Yasin Zengin, Bekir Çetin, Cahit Acar, Onur İlk, Mithat Çetin, Uğur Kalkan ve Alperen Şenal ile bir süre sohbet eden Vali Aktaş‘a ziyaretin sonunda oyuncular tarafından teşekkür plaketi verilirken hatıra fotoğrafı çekinildi.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum