Reklam

"SAĞLIK İÇİN, HEPİMİZ İÇİN"

Vali İlhami AKTAŞ, İçişleri Bakanlığının “Covid- 19 Tedbirleri Kapsamında Sağlık İçin, Hepimiz İçin” sloganı ile kontrollü sosyal hayat döneminde ortak kullanım alanlarından olan alışveriş merkezlerinde alınması gereken tedbirleri yerinde denetledi.

"SAĞLIK İÇİN, HEPİMİZ İÇİN"
11 Ağustos 2020 - 15:58
17 Burda AVM ve Troypark AVM‘de bulunan iş yerlerinin koronavirüs ile mücadele kapsamında belirlenen kurallara uyup uymadığını denetleyen Vali İlhami AKTAŞ, AVM yönetimlerinden alınan tedbirler hakkında bilgiler aldı.

AVM’lerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek iş yerleri içerisindeki sosyal mesafe ve hijyen gibi konulara dikkat edilmesi gerektiğini belirten Vali İlhami AKTAŞ, “Koronavirüs ile mücadeleye yönelik denetimlerimiz kararlılıkla sürdürülecektir. İl genelinde aldığımız önlemler, uygulamaya koyduğumuz tüm tedbirler vatandaşlarımızın sağlığını korumak için. Vatandaşlarımızın da maske kullanmaları ve sosyal mesafeyi gözetmeleri oldukça önemli” dedi.
Alışveriş merkezlerinde sosyal hareketliliği ve insanlararası teması azaltmak adına gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirten Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkaleli vatandaşlarımızın sağlığı için koronavirüs salgını ile mücadelede göstermiş oldukları duyarlılıklarından dolayı esnafa teşekkür etti.

Vali İlhami AKTAŞ’ın Koronavirüs tedbirlerini denetlemelerinde, Çanakkale ili merkez ilçe belediye başkan yardımcısı İrfan Mutluay, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ve İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul üyeleri de bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum