Reklam

SAĞLIK HİZMETLERİ YERİNDE DENETLENDİ

İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk, geçtiğimiz gün beldelerdeki sağlık hizmetlerini yerinde denetledi. İl Sağlık Müdürü Baştürk, Karabiga ve Gümüşçay’da inceleme yaptı.

SAĞLIK HİZMETLERİ YERİNDE DENETLENDİ
25 Mayıs 2023 - 11:46
İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmede, “İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Gökhan Baştürk, Karabiga Aile Sağlığı Merkezi, Gümüşçay Aile Sağlığı Merkezi, Biga Şirintepe Aile Sağlığı Merkezi, Biga Çavuköylü 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nu ve Biga Şirintepe mahallesinde yapımı devam eden 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu inşaat alanını ziyaret ederek, yerinde değerlendirmelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürümüz Aile Hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız ile bir araya gelerek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Sunulan sağlık hizmetleri hakkında öneri, istek ve taleplerini dinledi. Vatandaşlarımızla sohbet eden Müdürümüz, Vatandaşlarımızın sağlık hizmetleri ve benzeri konulardaki istek ve taleplerini de dinledi, kendilerine teşekkür etti. Ziyarete; Kamu Hastaneleri Başkanı Op. Dr. H. Gürkan Çoban , Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan yard. Dr. Özge Sarıbaş da yer aldı” ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum