Reklam

SAĞLIK ASTSUBAYLARINA 5 GÜNLÜK EĞİTİM

İl Ambulans Servisi Başhekimliği tarafından, 5 gün süren, sağlık astsubaylarını kapsayan bir eğitim düzenlendi. Eğitime katılan 13 astsubay, geçtiğimiz gün 5 günlük eğitimlerini tamamladılar.

SAĞLIK ASTSUBAYLARINA 5 GÜNLÜK EĞİTİM
17 Ocak 2022 - 12:12
Sağlık Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı işbirliğinde, sağlık astsubaylarına “Acil tıbbi Yardım ve Bakım Eğitimi” programı düzenlendi. Düzenlenen programa, 13 astsubay katılırken, eğitimler 5 gün sürdü. Geçtiğimiz gün eğitimler tamamlanırken, İl sağlık Müdürü Gökhan Baştürk, eğitime katılan astsubaylara teşekkür etti.
Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından çalışma ile ilgili yapılan bilgilendirmede “Sağlık Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı işbirliği ile Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde görev yapmakta olan Sağlık Astsubaylarına “Acil Tıbbi Yardım ve Bakım Eğitimi “düzenlenmiştir.

İl Ambulans Servisi Başhekimliği Eğitim Birimimiz tarafından verilen ve 5 Gün süren Eğitime Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev Yapan 13 Sağlık Astsubayı Katılmıştır. Yapılan 5 Günlük Eğitim Sonunda İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Gökhan Baştürk eğitime katılanlara teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi” ifadeleri yer aldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum