Reklam

SAĞANAK, DON VE LODOS GELİYOR!

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre Batı Akdeniz, kıyı Ege ve Trakya'da sağanak yağmur görülecek. Marmara'da lodos etkili olmaya devam ederken Doğu Anadolu'da ise buzlanma ve don olayına karşı uyarı yapıldı.

SAĞANAK, DON VE LODOS GELİYOR!
29 Aralık 2020 - 12:03
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege ile Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Antalya ve Isparta çevreleri ile Burdur'un doğusunun yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer buzlanma ve don ile birlikte sis ve pus olayı bekleniyor.
SICAKLIK, MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE SEYREDECEK
Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, Güneydoğu Anadolu'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum