Reklam

ŞADAN DOĞAN'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

ŞADAN DOĞAN'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
24 Kasım 2023 - 11:25
Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı;
“Öğretmenlik geçmişle gelecek arasında bağ kuran; geleceğin şekillenmesinde en önemli görevi yerine getiren bir meslek grubudur. Geçmişini iyi bilen, geleceğini de iyi yönetir. İyi yetişmiş, vizyon sahibi, bilgi ile yoğrulmuş bir nesil, ülkemizin geleceğinin de doğru ellerde şekillenmesinin yolunu açar.
Öğretmenlik bir meslekten ziyade, bir inanmışlıktır, bir adanmışlıktır. Ülkemizi yöneten sanatçılar, bilginler, işçiler, köylüler, iş insanları, memurlar, liderler; bir öğretmenin eseridir. Eğitim ordusu güçlü olmayan bir milletin, diğer alanlarda kalıcı başarılar kazanması, uygarlık yolunda ilerlemesi hayalden öteye gidemez. Öğretmenlerimiz, geleceğimizin olduğu kadar, milli birlik ve beraberliğimizin de teminatıdır.
Biga’mızın ikinci yüzyılını yaşarken, Biga iş dünyası olarak eğitime yapılan hiçbir yatırımın karşılıksız kalmayacağına olan inancımız Biga vizyonumuzun önemli bir parçasını oluşturmaya devam ediyor. Bir süredir büyük zorluklarla Biga’mızda öğrenci yetiştirmeye çalışan öğretmenlerimizin haklarını ödememiz mümkün değil. İnşallah son dönemde ortaya koyulan mücadele ile okullarımızın bina anlamında, imkanlar anlamında önümüzdeki eğitim öğretim dönemiyle birlikte bir eksiği kalmayacak. Bizim hedefimiz, ilçemize Güzel Sanatlar Lisesi ve bir ilkokul daha kazandırarak eğitim camiamızın elini güçlendirmeye devam etmek.
Biga iş dünyası olarak eğitime yapılan yatırımdan asla zarar edilmeyeceği düşüncesini şiar edindik. Kaynaklarımızı eğitim dünyası için seferber etmeye devam edeceğiz. Milli Eğitim camiamızla işbirliğimizi güçlü bir şekilde sürdüreceğiz. Bu azim ve kararlılıkla Biga’mızın ikinci yüzyılında eğitim seferberliğimiz devam edecek.
Ülkemizin geleceği iyi yetişmiş bireylerin, milli birlik ve beraberlik duyguları içinde, kendilerini ülkelerine adamalarından geçiyor. Milli duygularına hakim, ülkesini seven, iyi yetişmiş bireyler ise mutlu eğitimcilerin çabalarıyla yeşerecekler.
Bu duygu ve düşüncelerle Biga iş dünyası adına, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın öğretmenler gününü kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum