Reklam

ŞADAN DOĞAN'DAN ANKARA TURU ÖNCESİ BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Biga'yı ikinci yüzyılın parlayan yıldızı yapmak için kolları sıvayan Şadan Doğan önderliğindeki Biga TSO yönetimi, yapmayı planladıkları Ankara ziyareti öncesi Biga'daki esnaf ve sanatkar odalarının yönetimlerini ziyaret ettiler.

ŞADAN DOĞAN'DAN ANKARA TURU ÖNCESİ BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
02 Şubat 2024 - 11:23
Ziyarette Biga TSO Başkanı Şadan Doğan'ın yanı sıra Biga TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır ile yönetim kurulu üyeleri Hakan Akın ve Özgür Yılmaz ile oda genel sekreteri Mustafa Mutlu da yer aldı.
"BİZİM EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ"
Biga'nın ikinci yüzyıl vizyonunun gerçekleşmesi için Biga'daki sivil toplum kuruluşları ve odalar ile kamu kurum ve kuruluşlarının ve Biga kamuoyunun desteklerinin çok önemli olduğunu dile getiren Biga Ticaret ve Sanayi Odası ve Biga Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Şadan Doğan; "Biga'nın gelecek yüzyılının planlanması konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Bigamızı ikinci yüzyılın parlayan yıldızı haline getirecek Bozlar Yat İhtisas Serbest Bölgesi, Karabiga Yat Limanı, Karabiga Konteyner Limanı, Sera Gıda OSB, Üçüncü Sanayi Sitesi, OSB Genişleme Sahası, Ziraat Fakültesi ve Hayvan Hastanesi, Biga Demiryolu gibi önemli projelerin takibi konusunda birlik ve beraberlik içinde hareket etme noktasında görüşlerimizi ilettik. Bigamıza eğitim, ekonomi, sanayi, turizm, kültür, sanat gibi başlıklarda gelişim sağlatacak; Bigamızı ülkemizin parlayan yıldızı haline getirecek çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğimize inanıyorum. Değerli başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri de Ankara ziyaretimiz öncesi fikirlerini ve önerilerini ilettiler. Bigamızın gelişimi için birlik ve beraberlik konusundaki istekli duruşlarını gösterdiler. Zaten bizim en büyük zengilimiz; birlik ve beraberlik içinde çalışma isteğimizdir. İkinci yüzyıl vizyonumuzun gerçekleşmesi için Biga'daki sivil toplum kuruluşları ve odalar ile kamu kurum ve kuruluşlarının ve Biga kamuoyunun desteklerinin çok önemli olduğuna inanıyoruz. İkinci yüzyıl vizyonumuza katkıları, işbirlikleri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum değerli başkanlarımıza ve yönetimlerine. Bu fikir birliğimiz devam edecek" ifadelerini kullandı.
Ziyaretler kapsamında Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Biga Şoförler Odası, Biga Kahveciler Odası ve Biga Lokantacılar ve Köfteciler Odası ziyaretleri gerçekleştirildi. Ziyaretlerde Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur, Biga Kahveciler Odası Başkanı İlhan Yavuz ile Biga Lokantacılar ve Köfteciler Odası Başkanı Erkan Özkan yönetimleriyle birlikte hazır bulundular.
Önümüzdeki hafta pazartesi günü diğer odalara da ziyaret planlandığı öğrenildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum