Reklam

S.S. ÇAN KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİNİN 2022 MALİ OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

S.S. Çan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi´nin 2022 yılı mali Olağan Genel Kurul Toplantısı kooperatif lokalinde gerçekleştirildi.

S.S. ÇAN KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİNİN 2022 MALİ OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
13 Mart 2023 - 11:23
Genel Kurula , Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çan Belediye Başkan Vekili Harun Arslan  , AK Parti İlçe  Teşkilat Başkanı Ömer Şahin, CHP Çan İlçe  Başkanı  İsmail Hakkı Sezgin, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Murat Okan, Çan İYİ Parti ilçe Başkanı Mustafa Kılıç  ve sivil toplum örgütleri üyeleri katıldı. Verilen bir önerge ile divan heyeti oluşturuldu. Divan Başkanlığına Emin Görgün Görgün, Nilay Ünver ve Hakan Gür getirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Çan Belediye Başkan  Harun Arslan kısa bir konuşma yaptı.
Çan Belediye Başkan vekili Harun Arslan yaptığı konuşmasında, sanayi esnafının her zaman yanında olacağından, sanayinin düzeni temizliği ve araçların düzenli park etmesi için gerekli düzenin oluşturulacağından bahsederken esnafın her daim yanında olduğunu ifade etti. Konuşmaların ardından Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Denetleme Kurulu Faaliyet Raporu okundu. Ardından Yönetim ve Denetleme Kurulları ayrı ayrı yapılan oylamalarda oybirliğiyle ibra edildi. Bilanço ve gelir gider cetvelleri okunarak oybirliğiyle ibra edildi. Alınacak aidatlar ve yönetim kurulu üyelerine ödenecek ücretler belirlendi. Kira gelirler 250 TL 375TL ve 500 TL olarak belirlendi. 2023 yılı tahmini bütçesi 814 000 t TL olarak karara bağlandı. Genel Kurulun ardından, Çan müftüsü Mustafa Ekin’in duası sonrası katılımcılara yemek ikramı yapıldı.

Kaynak: Çan’ın Sesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum