Reklam

REKTÖR ERENOĞLU'NDAN KEPEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİNE ZİYARET

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu beraberinde Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk ile ÇOMÜ’lü öğrencilerin çalıştığı Çanakkale Merkez Kepez Aile Sağlığı Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyarette, ÇOMÜ Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erkan Melih Şahin, Genel Sekreter V. Oğuz Ünal da hazır bulundu.

REKTÖR ERENOĞLU'NDAN KEPEZ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİNE ZİYARET
05 Ocak 2024 - 11:50
Rektör Erenoğlu, “Üniversite kent iş birliğini çok önemsiyor bunun için bütün il müdürlerimizle ortak çalışmalar, projeler yürütüyoruz.  Çanakkale İl Sağlık Müdürümüz ile yaptığımız iş birliği kapsamında uzmanlığını yapmakta olan ÇOMÜ Tıp Fakültesi öğrencilerimizin aile sağlığı merkezlerinde çalışmaları gelecekteki meslek hayatları açısından büyük bir avantaj sağlayacak” dedi.

Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk ise yapılan bu çalışmanın bir rol model olacağını ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin lokomotif bir güç olduğunu dile getirerek Çanakkale’nin başka noktalarında da bu çalışmanın hayata geçmesi çalışmalarına devam edeceğini belirtti.
Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sonlandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum