Reklam

REKTÖR ERENOĞLU HASTANEDE ÇALIŞAN ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde hasta karşılama ve memnuniyet düzeyini yükseltmek için çalışan öğrencileri ziyaret etti.

REKTÖR ERENOĞLU HASTANEDE ÇALIŞAN ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ
14 Aralık 2023 - 11:38
Ziyarette; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Genel Sekreter Oğuz Ünal, Genel Sekreter Yardımcıları Öğr. Gör. Tanju Güdük, Sinan Karabulgu, Hastane Müdür Yardımcısı İbrahim Demir de hazır bulundu.
Hastanenin girişinde hasta ve yakınlarını karşılayan öğrencileri tek tek selamlayarak çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, öğrencilerin güler yüzlü ve samimi yaklaşımlarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Hastanemizde hasta ve yakınlarının memnuniyetini artırmak için önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda, Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulundan 10 öğrencimizi iş başı eğitim programı kapsamında hastanemize kazandırdık. Öğrencilerimiz, hastanemizin girişinde hasta ve yakınlarını karşılayarak, onlara gerekli bilgilendirmeler ve yönlendirmeler yaparak önemli bir görev üstleniyorlar. Öğrencilerimizin çalışmaları sayesinde hasta ve yakınlarının memnuniyet düzeylerinde artış gözlemliyoruz" dedi.
ÖĞRENCİLER, REKTÖR ERENOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ
Rektör Erenoğlu'nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler, "Hasta ve yakınlarını karşılayarak, onlara yardımcı olmak bizim için büyük bir mutluluk. Rektörümüzün ziyareti bizim için çok anlamlıydı. Kendisine bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.
Ziyaret, öğrencilerin Rektör Erenoğlu ile fotoğraf çektirmesinin ardından sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum