Reklam

Pierre ve Chris Misafirimiz Oldu

Pierre ve Chris Misafirimiz Oldu
27 Kasım 2012 - 18:31

İkiliden özel hayatları, Çan ve Çanspor hakkındaki düşüncelerini öğrendik.

Muhabirimiz Anılcan Us’un sorularını yanıtlayan ikili Çan’ı çok sevdiklerini ancak bazı problemlerden dolayı mutsuz olduklarını belirttiler.

Anılcan Us: Aldığım bilgilere göre ikinizde evlisiniz fakat eşlerinizi buraya getiremiyorsunuz. Şu anda ki durumunuz nedir?

Chris: Evet doğru. İkimizde evliyiz ve birer çocuk sahibiyiz. Ancak birimizin eşi İstanbul’da diğerimizin eşi ise Güney Afrika’da. Onları çok özlüyoruz ve yanımızda görmek istiyoruz. Gerekli işlemleri başlattık. Artık beklemedeyiz.

Anılcan Us: Çanspor’a nasıl transfer oldunuz?

Pierre: Geçtiğimiz sezon Isparta’da futbol oynadık. Sezon sonu başka takıma gitmek istiyorduk. Bu durumu bilen takım arkadaşlarımızdan Tahsin ve Mahmut bizlere yardımcı olarak Çanspor ile temas kurdular ve sonrasında buraya geldik.

Anılcan Us: Çan hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim?

Chris: Çan insanları gerçektende çok sıcakkanlı. Buraya geldiğimiz ilk günden beri herkes bize yardımcı olma çabasında. Stadda gelip bizlere tezahürat eden, seven, çarşıda gezerken sevgi gösterisinde bulunan herkese teşekkür ediyorum.

Anılcan Us: Türkçe öğrenebildiniz mi ya da öğrenmek istiyor musunuz?

Pierre: Türkçe çok kelime bilmiyoruz. Sadece isimler. Ancak Türkçe öğrenmek için çabamız var. Güzel bir dil ve öğrenmeyi tabii ki istiyoruz.

Anılcan Us: Taraftarımıza, Çan’lı vatandaşlarımıza söylemek istediğiniz bir şey var mı?

Chris: Biz buraya geleli çok olmadı. Ama bizleri kendilerinden gören seven herkese, Kırmızı Şeytanlar taraftar grubumuza her maç ikimize karşı gösterdikleri sevgiden dolayı ve yönetim kurulumuzda yer alan kişilere yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Biz Çan’ı seviyoruz ancak eşlerimizi de burada görmek istiyoruz. Bu durum bizi mutsuz ediyor. Kısa zaman önce gerekli işlemler için çalışmalar başladı ancak daha önümüzde zaman var. Umuyoruz ki en kısa zamanda ailemiz ile beraber oluruz.  Bizlere bu şansı verdiğiniz için Çan Medya Grubu’na ve size teşekkür ediyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum