Reklam

PEHLİVANLAR DAVUL VE ZURNA EŞLİĞİNDE KARŞILANDI

Ata sporu yağlı güreşin destekçisi Çan Belediyesi Güreş Kulübü Takımı pehlivanlarını tarih yazarak döndükleri Antalya/Kumluca Güreşleri sonrası davul ve zurna eşliğinde karşıladı.

PEHLİVANLAR DAVUL VE ZURNA EŞLİĞİNDE KARŞILANDI
27 Mayıs 2021 - 10:58
Çan Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; "Başarının mimarı sporcularımızı alkışlar ile ağırladık, ödüllerini takdim ettik.
BU BAŞARI 'HEPİMİZİN BAŞARISI'
Bu başarıyı "Çan'ın Gururu ve Başarısı" sayıyor; mutlu tabloyu hep birlikte yaşıyoruz.
Bu başarısının altında güreşçilerimizin mücadelesi, hocamız Halil Pulat ve ekibinin emeğini alkışlıyoruz.
Güreşçilerimiz için başarılı geçen, Antalya Kumluca Güreşleri dönüşünde, Çan Belediyesi olarak, güreşçilerimize sadece belediye yönetimi olarak ödül törenini düzenleyip, hediyelerinin verilmesini doğru bulmadık. Çünkü bu başarıda herkesin katkısı ve başarısı olduğunu düşünüyoruz.

Dolayısıyla Çan Kamuoyunda her kesimi temsil eden siyasi partilerimiz ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşlarının da bu ödül töreninde olması ve başarıyı, mutluluğu birlikte paylaşmamız gerektiğini düşündük.
Bu sebeple, çağrımıza kulak vererek ödül töreninin, olması gerektiği gibi gerçekleşmesini sağlayan tüm siyasi parti ve STK temsilcilerine çok teşekkür ediyoruz.
Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren bu başarı tablosunda, gururlu günümüzü birlikte yaşamamızı sağlayan siyasi parti temsilcileri, CHP İlçe Başkanı İsmail Hakkı SEZGİN, AK PARTİ İlçe Başkan vekili Ayhan GÜNDÜZ, MHP İlçe Başkanı Halil TURHAN, İYİ PARTİ İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan YILMAZ'a
STK Başkanlarımız, Ziraat Odası Başkanı Hasan ŞAHİN, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Davut TEKNE, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemali ERGİN, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanvekili Nevzat KILIÇARSLAN, Sanayi Sitesi Başkanı Kadir DEVECİ ile ayrıca her koşulda Ata Sporu güreşin destekçisi Kırkpınar Ağası Murat KÖSE Ağabeyimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Ayrıca en önemlisi, başından beri, Çanakkale Valisi İlhami AKTAŞ ve Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL'ın destekleri ile İl Gençlik ve Spor Müdürü Ömer KALKAN, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erhan GERÇEK'e katkıları için teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum