Reklam

ÖYLE BİR ZİNCİR OLUŞTU Kİ HIZLA YAYILIYOR!

23 Nisan 2020, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” Sözü ile yeni bir Türk Devleti’nin kurtuluşunun ve kuruluşunun gerçekleşmesini sağlayan günün “100.Yıldönümü”.

06 Nisan 2020 - 17:44

Okulların tatilini MEB, corona virüsü nedeniyle 30 Nisan’a kadar 5 hafta daha uzattı. Milli mücadelenin 100'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu arayla birlikte ilk defa bu yıl okullarda kutlanmayacak.

Milli mücadelenin 100'üncü yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hem çocuklarımız hem de veliler evlerde de olsa kutlamak ve bu büyük coşkuyu yaşamak için seferber oldular.

Böyle bir zamanda maneviyata da ihtiyacımız var diyen herkes sosyal mecralarda paylaşım yaparak bir zincir oluşturup organize olmaya başladılar.

BAKAN SELÇUK, 23 NİSAN İÇİN HAZIRLIKLARI AÇIKLADI

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na evlerden katılarak aynı coşkuyu hissedilebilecek program hazırladıklarını duyurdu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada, "Bu 23 Nisan çocuklarımız bayramımızın 100. yılını kutlayacaklar. Aylar öncesinden hazırlanmıştık. Ama evlerdeyiz. Şimdi evden katılabileceğimiz, aynı coşkuyu hissedebileceğimiz, neşemizden, sevgimizden, coşkumuzdan kaybetmeyeceğimiz bir program hazırlıyoruz. Bayram bizimdir" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum