Reklam

OSMAN OKYAY'A TAM DESTEK

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nda, geçtiğimiz gün seçilen 54 meclis üyesi bir kez daha sandık başına gitti. Meclis Başkanlığı’nın seçiminde ise Osman Okyay adeta güven tazeledi ve meclisin tam desteği ile seçildi.

22 Ekim 2022 - 11:40
ÇTSO’da geçtiğimiz Pazar günü 3 bin iş insanı sandık başına gitti. 17 sandıkta, 54 meclis üyesi seçildi. 54 meclis üyesi ise ÇTSO’da bir kez daha seçime girdi. Meclis Salonu’nda gerçekleşen meclis başkanlığı seçiminde tek aday Osman Okyay seçime girdi. Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Okyay, meclisin tam desteğini aldı. 54 meclis üyesinden 52’si sandığa gelirken, sandıktan çıkan 52 oyda da Osman Okyay destek gördü ve güven tazeledi.

Seçim sonuçlarına göre Meclis Başkanı Osman Okyay, Meclis Başkan Yardımcıları Şerif Mutlu, Armağan Aydeğer, Katip Üye ise Saniye Öfekler Elmas oldu.
Başkan Okyay, seçim sonucunda yapmış olduğu konuşmasında, “Bu teveccühü karşılıksız bırakmamak için elimizden gelen çabayı göstereceğimizden emin olabilirsiniz. Bu yeni dönemin meclisimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Bizim burada bulunma amacımız Çanakkale’nin ticari ve sanayi faaliyetlerini geliştirmektir. Hepimizin bir tane amacı var. Hepimiz gönüllü olarak buradayız. Kimse bize buraya gelelim diye para vermedi. Bunun çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Burada imece usulü bir iş çıkarmaya çalışıyoruz.

Geçtiğimiz dönemlerde birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızın bazılarıyla devam ediyoruz. Yeni gelenlere hoşgeldin diyoruz” dedi.
ÇTSO Meclis Başkanı Osman Okyay üçüncü döneminde de meclise başkanlık yapacak.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum