Reklam

ORTAK PAYDA ÇANAKKALE

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, geçtiğimiz gün başkent Ankara’da, temaslarda bulundu.

ORTAK PAYDA ÇANAKKALE
09 Mart 2022 - 12:13
 Çanakkale’ye yapılacak olan ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili kurumlara ziyaretlerde bulunulurken, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Milletvekilleri ile de görüştü. Hem AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan hem de CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile görüşen Başkan Gökhan, tüm gerilimlerden ve siyasi söylemlerde uzakta “Ortak payda Çanakkale” mesajı da vermiş oldu.

Çanakkale’ye yapılması planlanan ve şehre kazandırılmak istenen yatırımlarla ilgili geçtiğimiz gün Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Belediye Başkan Yardımcısı Handan Özyayla Kenar Ankara’ya adeta çıkarma yaptılar.
Başkan Gökhan, ilk olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde mesaide olduğundan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve kadın yardımcıları ile görüştü.

Sonrasında sırasıyla Çanakkale Milletvekilleri ile görüşen Başkan Gökhan, hem AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile hem de CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile istişarelerde bulundu. Çanakkaleliler Ankara’da bir araya gelirken, ortak payda Çanakkale dedirttiler.

Çekilen fotoğraflar ise Çanakkale için işbirliği ve istişareleri gözler önüne sermiş oldu.
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ankara’da gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle ilgili olarak yapmış olduğu bilgilendirmede “Çanakkale’ye kazandırmak istediğimiz yatırımlarla ilgili kurumları ziyaret için bulunduğumuz başkent Ankara’da bizleri konuk eden, işlerimizi kolaylaştıran Çanakkale Vekillerimize çok teşekkür eder, yoğun mesailerinde kolaylıklar dilerim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum