Reklam

OPET TRUVA TESİSİ TÜRKİYE'DE İLK 5'E GİRDİ

OPET tarafından bir yıl boyunca farklı kriterlerde değerlendirilen bin 400 tesis arasından, OPET Truva Dinlenme Tesisleri ilk 5 arasında girdi.

27 Haziran 2020 - 12:10

Kadın personel istihdamı, tesisin ve tuvaletlerin temizliği, akaryakıt satışı, personel davranışları ve sosyal sorumluluk projeleri gibi kriterlerle değerlendirilen bin 400 tesis arasında ilk 5’e Truva Petrol şirketi adını yazdırmayı başardı. Dün tesiste gerçekleşen törenle, tüm personele 2019 yılında göstermiş oldukları başarılardan ötürü tam altın takdim edildi.

OPET 2019 yılı içerisinde farklı kriterlerle, Türkiye genelindeki bin 400 tesisini değerlendirmeye aldı. Kadın istihdamı, tesislerin temizliği, akaryakıt satışı, sosyal sorumluluk projeleri gibi birbirinden farklı alanlarda değerlendirilen tesisler bir sıralama oluşturdular. O sıralama içerisinde Çanakkale-İzmir karayolu üzerinde bulunan OPET Truva Dinlenme Tesisleri ilk 5 tesis arasına adını yazdırmayı başardı. Dün tesiste saat 11.30’da OPET yetkililerinin de katılımları ile bir tören gerçekleşti ve personele tam altın takdim edildi.

“İLK BEŞE GİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Truva Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Kılıç, “Bugün OPET’in bin 400 bayisi arasında,Truva Petrol şirketi olarak, ilk beşe girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. OPET yöneticilerimiz de aramızda ve çalışma arkadaşlarımıza tam altın takdim edecekler. OPET bayisi olmaktan son derece gururlu ve mutluyuz. OPET Türkiye’nin en büyük akaryakıt şirketlerinden bir tanesi… OPET başarılı işlere imza atan bir şirket. Özellikle Gelibolu yarımadasında ve Çanakkale bölgesindeki destekler, katkılar, restorasyonlarla geçmişimize ve tarihimize sahip çıkılıyor. Yaptığımız işler dolayısıyla, OPET tarafından takdir ediliyoruz. Bölgenin en yeni, en modern ve en kaliteli istasyonuyuz. Bizlere bugün gelip moral veren bölge müdürümüze ve OPET’in yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

“OPET’İN YOLU BU ÜLKEDE KAZANDIKLARINI BU ÜLKE İÇİN HARCAMAKTAN GEÇER”

OPET Ege Bölge Müdürü Emrah Şener, “OPET 1992’de kurulduğunda, farklılaşmak adına kendisine bir yol çizmiş. OPET’in yolu bu ülkede kazandıklarını bu topraklar için harcamak olmuş. OPET yine farklılaşmak için ön saha çalışanlarına destek olmak amacıyla, ufak bir yarışma düzenledik. Bravo sistemi adı altında bir sistem kurduk. Bu yarışmada beşinci olmak büyük bir başarı…” ifadelerinde bulundu.

 

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum