Reklam

"OKUL GEÇİDİ GÖREVLİSİ" ÖĞRENCİLER VAZİFE BAŞINDA

Okullara güvenli giriş ve çıkışların sağlanması amacıyla “Okul Geçidi Görevlisi” eğitimi alan öğrencilere okul geçidi görevlisi kartı verilmesi ve ilk uygulamalı görevlerine başlamaları sebebiyle Turgut Reis Ortaokulu’nda düzenlenen etkinlik, Vali İlhami AKTAŞ’ın katılımıyla gerçekleşti.

"OKUL GEÇİDİ GÖREVLİSİ" ÖĞRENCİLER VAZİFE BAŞINDA
15 Aralık 2021 - 13:12
Okul Geçidi Görevlisi olan öğrencilerin ilk uygulama etkinliğine Vali İlhami AKTAŞ’ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Tahsin SARUHAN, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, Turgut Reis Ortaokulu Müdürü Şule YILDIZOĞLU, öğretmenler, öğrenciler, veliler, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekipleri ve İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Ekipleri katıldı.
Turgut Reis Ortaokulu önünde bulunan yaya geçidinde gerçekleştirilen uygulama sonrasında Vali İlhami AKTAŞ tarafından eğitimi tamamlayan öğretmen, öğrenci ve velilere okul geçidi görevlisi kartı verildi.

Vali İlhami AKTAŞ, okul geçidi görevlisi eğitimi alan öğrencilere trafik kuralları konusunda ailelerini ve arkadaşlarını bilgilendirmeleri ve uyarmalarını isteyerek üstlenmiş oldukları görevlerinde başarılar diledi.
İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda, Karayolları Trafik Kanunu ve trafik güvenliği eylem planı çerçevesinde 6 veli, 8 öğretmen ve 49 öğrenci olmak üzere toplam 63 kişiye verilen “Okul Geçidi Görevlisi Eğitimi” öğrencilerin okul önlerinde ve geçitlerinde okula güvenli şekilde giriş çıkışlarını sağlamayı amaçlamaktadır.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum