Reklam

ÖĞRENCİLER SICAK ÇORBA İLE GÜNE BAŞLAYACAK

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenli olarak, her sene Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencilerine çorba ikramı yapılıyordu. Geçtiğimiz sene pandemi dolayısıyla çorba ikramları son bulurken, bu sene tekrardan başladı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Terzioğlu kampüsünde belediye standını yerinde incelerken, çorbanın da tadına bakmayı ihmal etmedi.

15 Kasım 2021 - 14:47
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu ve Anafartalar kampüslerinde, Çanakkale Belediyesi tarafından çorba ikramları yeniden başladı. Geçtiğimiz sene pandemi dolayısıyla, çorba ikramı askıya alınırken, okulların açılması ve öğrencilerin gelmesi ile birlikte uygulama tekrar hayata geçirildi.
ÇOMÜ Terzioğlu kampüsünde haftanın iki günü, Anafartalar kampüsünde de haftanın iki günü çorba ikramları sabah saat 08.00 ile 10.00 arasında yapılacak.
Geçtiğimiz gün ÇOMÜ’de ise karakılçık buğdayından hazırlanan çorba vardı Başkan Gökhan’da çorbanın tadına baktı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, “Bu sabah itibariyle çorba dağıtımımız başladı. Haftada iki gün bu kampüste dağıtıyoruz. İki günde Anafartalar kampüsünde olacağız. Bu şekilde çorba dağıtımını yapmış olacağız. En azından haftada iki gün çocuklar sabah 08.00-10.00 arasında, burada çorbaya erişebilecekler. Geçmişte her gün veriyorduk. Haftanın 5 günü ikramımız oluyordu. Biliyorsunuz, pandemi dolayısıyla, öğrencilerin sayısı azaldı. Online eğitimlerde devam ettiği için öğrencilerin hepsi kampüste değiller. Burada, geçen yıldan beri de kantinciler zor durumda kaldı. Kantincilerimizi de çok fazla rahatsız etmeden, çocuklara gıda takviyesi olsun diye uygulamamızı sürdürüyoruz” ifadelerinde bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum