Reklam

ÖDÜLLÜ PROJE ÇAN'IM YAVRUM BEBEK MAĞAZASININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Önceki günlerde Çan’ım Yavrum Bebek Mağazası projesiyle ödül alan Çan Belediyesi Türkiye’de bir ilke imza attığı Bebek ve Çocuk Mağazasının açılışını gerçekleşti.

31 Mart 2022 - 14:46
Sosyal Belediyecilik anlayışıyla birçok projeye imza atan Çan Belediyesi bu kez de 0-5 yaş bebek ve 6-12 yaş çocuk gruplarının giyim ve aksesuar ihtiyaçlarının giderilebilmesi için "Çan'ım Yavrum" bebek mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Termal Konutlarda bulunan "Çan'ım Yavrum" çocuk mağazasının açılışına, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, siyasi parti temsilcileri, STK Başkan ve yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda Çanlı vatandaş katıldı.

BAŞKAN ÖZ: ÇAN'IM YAVRUM MAĞAZASI İLE ÇOCUKLARIMIZI BİRLİKTE MUTLU EDECEĞİZ
Çocuklar ile birlikte kurdele kesiminin ardından düşüncelerini ve proje detaylarını paylaşan Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, "Çan halkı ile el ele vererek bu projeyi hayata geçirdik. 0-5 yaş bebek, 6-12 yaş çocuk gruplarının kullanabileceği Çan'ım Yavrum mağazasını çocuklarımız ile birlikte açtık. İhtiyaç sahibi hanelerin evlerine derman, çocuklarımızın yüzündeki tebessüm olmak isteyen hemşehrilerimizi mağazamıza bekliyoruz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum