Reklam

ODAŞ YARALARI SARMAK İÇİN DEPREM BÖLGESİNDE

Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerden sonra bölgeye hızla ulaşan ODAŞ bölge halkının yaralarını sarmak için titizlikle çalışıyor.

ODAŞ YARALARI SARMAK İÇİN DEPREM BÖLGESİNDE
10 Şubat 2023 - 10:40
Afetzedelere yardım etmek için hem ekipman hem de insan gücü desteğinde bulunan ODAŞ yaraların sarılmasında önemli rol oynuyor.

Deprem bölgesinde AFAD ekipleri ve valiliklerle koordineli bir şekilde çalışmalarını yürüten ODAŞ afetzedelerin yanında olmaya devam edeceğini ifade ederek, “Ülkemizi derinden etkileyen depremlerin meydana geldiği ilk andan itibaren oluşturduğumuz Kriz Masası AFAD ve valiliklerle koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir.

Deprem bölgesine barınma amaçlı 14 konaklama konteyneri, 320 yatak, 400 battaniye; 100 ton kuru gıda ve hijyen malzemesi, 360 adet kumanya sevkiyatı gerçekleştirdik. Ayrıca arama kurtarma çalışmaları için 2 ayrı ekipten oluşan 30 tahlisiye uzmanı madencimiz Afşin Kahramanmaraş'a ve 70 tahlisiye uzmanı madencimiz Hatay’a hızlıca ulaşarak arama kurtarma çalışmalarına destek olurken bölgede 7 ekskavatör, 20 teknik personel, 1 ambulans, 2 sağlık görevlimiz çalışmalarda etkin rol alıyor. 

10 ilimizi etkileyen depremlerde milletimizin acısını en içten duygularımızla paylaşıyor; depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum