Reklam

MUTLUAY: "ÜZGÜN DEĞİL KIZGINIM"

1 Nisan günü görevinden uzaklaştırılan Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, Belediye Meclis Üyesi unvanı ile Nisan ayı belediye meclis toplantısında açıklamalarda bulundu. Mutluay, yapmış olduğu açıklamada, “Üzgün değil kızgınım” dedi.

MUTLUAY: "ÜZGÜN DEĞİL KIZGINIM"
05 Nisan 2022 - 11:25
Çanakkale Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden uzaklaştırılan İrfan Mutluay, Nisan ayı belediye meclis toplantısı ikinci oturumunda, “Burası geçici kısırlaştırma ve rehabilitasyon merkezi. Eksik de olsa hizmetlerimiz, eleştiride olabilir ama diğerleri hiç hizmet yapmıyor. 1, 0’dan büyüktür. Yapılanlarla ilgili çok bir şey söylemeyeceğim. Kısırlaştırma çalışmalarından, iş birliğine kadar birçok çalışmayı hayata soktuk.
1 Nisan tarihi itbariyle, İçişleri Bakanlığı’nca müfettişler görevlendirildi. Ben hiçbir şekilde soruşturmadan rahatsız değilim. İfadeye çağırıldım. Müfettişlikçe gerekli belgeler sunuldu. Daha meclis toplantısı bitmeden, görevden uzaklaştırıldığımı öğrendim. Sonrasında Valilik web sitesinde bunun duyurusu yapıldı. Telefonlarım o saatten sonrada susmadı.
Biz Çorlu tren katliamı yaşadık. Kimler görevden uzaklaştırıldı? Soma faciası yaşandı. Kimler görevden uzaklaştırıldı? Sel felaketleri yaşadık. Terör olayları yaşadık. Kimler görevden uzaklaştırıldı? Ben hiçbir zaman yargısız infaz yapmayacağım ama bu konularla ilgili hangi önlemler alındı? Hangi işlemler yapıldı?
30 yıla yakın memuriyet yaşamım var. Memuriyet yaşamım ve siyasi işimi hiçbir zaman birbirlerine karıştırmadım. Bugüne kadar işimle ilgili ödül aldım. Terfi aldım. Teşekkür etmek istiyorum. Bu 2-3 gün zordu. Üzgün değil kızgınım” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum