Reklam

MUSTAFA KILIÇ: GAZETE ÇAN, ÇAN'IN SESİ GAZETESİ'NE VE DİĞER BASIN TEMSİLCİLERİNE İTİBAR EDİLMELİDİR

İyi Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, ilçe başkanı olduğu partisi İyi Parti hakkında sosyal medyada paylaşılan iddialara cevap verdi.

MUSTAFA KILIÇ: GAZETE ÇAN, ÇAN'IN SESİ GAZETESİ'NE VE DİĞER BASIN TEMSİLCİLERİNE İTİBAR EDİLMELİDİR
13 Ocak 2021 - 13:22 - Güncelleme: 13 Ocak 2021 - 13:24
Çan halkına seslenen ve iddialara ilişkin bir basın açıklaması yayınlayan Başkan Kılıç, Gazete Çan, Çan’ın Sesi ve İha Muhabiri Gazete Caneri haberlerine itibar edilmesini istedi.
İyi Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Kılıç‘’ Buradan Çan halkına seslenmek istiyorum. İlçemizde basın olarak 50 yılı aşkın süredir yayın yapmakta olan ve her gün yayınlanan günlük gazete Çan’ın Sesi, Radyo Çan Fm ve ona bağlı internet sitesi, İhlas Doğan Anadolu gibi haber ajanslarının temsilcileri bulunmaktadır. Bu kuruluşların dışında kalan onlarca haber paylaşımı yapılan Facebook grubu vardır, bu gruplarda kaç kişi olduğunun önemi bulunmamaktadır. Bu tarz Facebok gruplarının kendilerini haberci, gazeteci sıfatına sokmalarına çok itibar edilmemesini öneririz. Zira gazetecilik ciddi bir iştir. Bizler gerekli bilgi belge ve açıklamalarımızı bu kurum ve kuruluşlar ile paylaşıyoruz, oralardan alabilirsiniz.’’ dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum