Reklam

MÜSİLAJA KARŞI HAREKETE GEÇİLİYOR

Marmara Belediyeler Birliği, acil bir şekilde geçtiğimiz gün Kocaeli’de toplandı. Marmara Belediyeler Birliği’nde bulunan tüm belediyelerin başkanları ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’da toplantıya katıldı. Toplantı sonrasında, müsilaj için harekete geçileceği belirtilirken, eylem planı oluşturuldu. Oluşturulan plana Çanakkale adına, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’da imzasını attı.

MÜSİLAJA KARŞI HAREKETE GEÇİLİYOR
07 Haziran 2021 - 11:02
Geçtiğimiz gün, Marmara Belediyeler Birliği müsilaj konusu adı altında toplandı. Belediyeler Birliği’nin toplantısı, Kocaeli’de gerçekleşirken, birliğe bağlı tüm belediye başkanları Kocaeli’deydi. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın da katıldığı toplantıya, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’da katıldı. Toplantıda alınan karar kapsamında, tam mutabakata varılarak müsilaja karşı harekete geçildi ve eylem planı oluşturuldu.
Oluşturulan eylem planına göre, 22 madde belirlendi ve müsilaj ile ilgili çalışmaların hızlı bir şekilde yapılması ve Marmara Denizi’nin biran önce kurtulması hedeflendi.
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Marmara Denizi Eylem Planı” ilgili Bakanlık yetkilileri ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanları ile gün boyunca görüşüldü ve plan imza altına alındı. İnsan eliyle doğaya, yaşama verilen bu zararı tersine çevirmek için her bir kişiye ve kuruma büyük ödevler düşüyor” paylaşımında bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum