Reklam

MÜSİAD ÇANAKKALE ŞUBESİNİN 5. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Çanakkale Şubesinin 5. Olağan Genel Kurulu toplantısı, Çanakkale Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

MÜSİAD ÇANAKKALE ŞUBESİNİN 5. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
20 Mart 2021 - 11:45
Toplantıya; Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Bülent TURAN, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Yatırım Planlama ve Geliştirme Üst Kurul Başkanı Burhan ÖZDEMİR,  Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Çanakkale Şube Başkanı Şerif MUTLU, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Naim Makas, belediye başkanları ve iş insanları katıldı.
5. Olağan Genel Kurulu toplantısı Kuranı Kerim Tilaveti, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
MÜSİAD Çanakkale Şubesinin 5. Olağan Genel Kurulunda MÜSİAD tarafından hazırlanan sinevizyonun izlenmesinin ardından Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Çanakkale Şube Başkanı Şerif MUTLU, açılış konuşmasını gerçekleştirdi.
Yapılan açılış konuşmasının ardından Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Bülent TURAN, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ve MÜSİAD Yatırım Planlama ve Geliştirme Üst Kurul Başkanı Burhan ÖZDEMİR tarafından birer konuşma yapıldı.

Konuşmaların ardından yapılan genel kurul toplantısında Şerif MUTLU, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Çanakkale Şubesinin başkanı oldu.
Vali İlhami AKTAŞ, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Çanakkale Şube Başkanı Şerif Mutlu’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum