Reklam

Muhabirimizin Acı Günü

Muhabirimizin Acı Günü
03 Ocak 2013 - 19:22

Çan Medya Grubu bünyesinde çalışan Gazete Çan Yenice Muhabiri, aynı zamanda Radyo Çan Fm'de “Dj Reflex ile Müzik Keyfi” programı yapan Uğur Ay'ın yaklaşık bir sene önce kolon kanserine yakalanan Babası Mehmet Ay 2 Ocak 2013 Çarşamba günü akşam saatlerinde hakkın rahmetine kavuştu.

1964 Yenice doğumlu Mehmet Ay, 26 sene Halk Bankası'nda çalıştıktan sonra geçen sene geçirdiği apandisit ameliyatı sonrasında kolon kanserine yakalanmıştı. Yaklaşık bir yıldır kanser ile mücadele eden Mehmet Ay 2 Ocak 2013 Çarşamba günü akşam saatlerinde 2 Ocak 2013 Çarşamba günü akşam saatlerinde Yenice Devlet Hastanesi'nden eve getirildikten sonra Hakk'ın Rahmetine kavuştu.

Merhum Mehmet Ay'ın cenazesi 3 Ocak Perşembe günü öğle namazına müteakip Fatih Camii'nden kınan cenaze namazının ardından Yenice Şehir Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze törenine Merhum Mehmet Ay'ın ailesi ve dostlarının yanı sıra Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, Yenice CHP İlçe Başkanı Mehmet Gerçek, Yenice ve Çan Halk Bankası Müdürleri ve Çalışanları ile Yenice halkı Katıldı.

Cenaze Töreninin Ardından Halk Bankası Yenice Şubesi tarafından 26 Yıl Halk Bankası'na hizmet vermiş olan Merhum Mehmet Ay hayrına Pilav ve yoğurt ikramı yapıldı.

Biz de Çanmedya Grubu Olarak Merhum Mehmet AY'a Allah'tan Rahmet, Muhabirimiz Uğur AY ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

haberin videosunu www.canhabertv.com adresinden izleyebilirsiniz 





















YORUMLAR

  • 0 Yorum