Reklam

MÜDÜR BAŞTÜRK SAĞLIK EMEKÇİLERİ İLE BİR ARADA

İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk, geçtiğimiz günlerde sağlık personelleri ile bir araya geldi. Halk Sağlığı Hizmet binasında gerçekleşen toplantıda, görüş ve öneriler tek tek dinlendi.

MÜDÜR BAŞTÜRK SAĞLIK EMEKÇİLERİ İLE BİR ARADA
18 Aralık 2021 - 11:46
İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda, “İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Gökhan Baştürk Halk Sağlığı Hizmet binası toplantı salonunda Merkez Toplum Sağlığında görev yapan sorumlu hekimlerimiz ve çalışanlarımız ile bir araya geldi.
Toplantıya İl Sağlık Müdürü Baştürk’ün yanı sıra, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı Okan, Başkan Yrd. Dr. Özge Sarıbaş da katıldı. Yapılan toplantıda covid-19 salgın süreci çalışmaları, çalışmalar esnasında yaşanan ve yaşanması muhtemel sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı. Özellikle bu dönemde hizmet sunumunda herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi, hastaların ve çalışanların mağdur olmaması vb. konular da istişare edildi. Tüm katılımcıların görüş, öneri ve istekleri dinlenerek toplantı sonlandırıldı.
İl Sağlık Müdürümüz Baştürk, çalışmalara destek veren, emeği geçen Sağlık hizmeti sunumunda sahada ve tüm branşlarda çalışan değerli çalışanlarımıza, sağlık personellerimize özellikle pandemide gösterilen özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti” ifadeleri yer aldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum