Reklam

"MÜCADELENİN SONUNDA TÜM BİGA KAZANACAK"

Geçtiğimiz dönem Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, yeniden Biga Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıklamıştı. Başkan Işık, Biga’da Cumhuriyet Mahallesi Çan Caddesi üzerinde ve İstiklal Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde 2 seçim ofisi açarak seçim çalışmalarına doğup büyüdüğü Çiçeklidere bölgesinden başladı.

"MÜCADELENİN SONUNDA TÜM BİGA KAZANACAK"
18 Ağustos 2023 - 11:30
Cumhuriyet Mahallesi seçim ofisinde destekçileri ile buluşan Başkan Işık, sonrasında kahve ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek mahalle sakinleriyle buluştu.
“5 YILDA BİGA’NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİK”
Geçtiğimiz dönem Biga Belediye Başkanı ve yeni dönemin de aday adayı olan İsmail Işık konuya ilişkin açıklamasında “Bizler 5 yılda Biga’nın çehresini değiştirdik. Biga’mızı çevre il ve ilçeler tarafından örnek gösterilen bir ilçe haline getirdik. Bunu da bir ekip çalışmasıyla yaptık. Hem siyasi olarak yola çıktığımız ekip arkadaşlarımızla, hem de belediyede görev yapan kamu personelinin yıllara dayanan birikimini yan yana getirmeyi başardık ve bu birlikten Bigalı hemşerilerimizin kazanç sağlamasına vesile olduk. Çok çalıştık. Çok çalışmanın mükafatını da hala hemşerilerimizden aldığımız güzel sözlerle görüyoruz.

“AMACIMIZ BİGA’DA BELEDİYEMİZİ YENİDEN KAZANDIRMAKTIR”
Bizler yaşadığımız bu güzel ilçenin çocuklarımızın hak ettiği, kadınlarımızın özgürce ve korkmadan üreterek yaşayabildiği, esnafının kazandığı, eğitiminin zirveye çıktığı mutlu insanlarıyla tanınan bir ilçe haline gelmesi için mücadele edeceğiz. Bu konudaki birikimimiz ve ortaya koyduğumuz eserleri herkes takdir ediyor. Bu süreci daha ileri taşımak da Biga aşığı olan hepimizin boynunun borcu. Bizim önceliğimiz Biga’da belediyemizi yeniden kazanmaktır. Kazanacak aday da kazanacak ekip de burada. Bu mücadelenin sonunda tüm Biga kazanacaktır. Allah’ın izni, Bigalı hemşerilerimizin desteğiyle de hep birlikte başaracağız inşallah” ifadelerini kullandı.
“NE ZAMANIMIZ KALDI NE DE SABRIMIZ”
Çiçeklidede benim doğup büyüdüğüm mahallem. Burada olmak beni çok mutlu ediyor. Tabi Biga’mızın her mahallesi benim için çok değerli. Her mahallemizde, her sokağımızda mutlaka çalışmalarımızın da bir iz var. Zaten beni en çok mutlu eden de bu oluyor. Geçtiğimiz 5 yılda gördük ki, Biga’mızın sosyal demokrat bir belediyeciliğe mutlaka ihtiyacı var. Kimseyle kavga edecek, kimseyle mücadele edecek, yeniden denemeler yapacak ne zamanımız kaldı ne de sabrımız. Bigalı hemşerilerimizin, Biga’mızın son 1 yıl kala değil, 5 yılın her günü durmaksızın çalışacak, ilçemizi yaşanacak şehir haline getirecek bir vizyonla hareket edecek bir yönetime ihtiyacı var.

“TÜNELLERİN SONUNDAKİ AYDINLIĞA HEP BİRLİKTE KAVUŞACAĞIZ”
Bu bilgi, irade ve deneyim de bizde var. İnşallah tüm hemşerilerimizin desteğiyle bu mücadelemizin sonunda karanlık tünellerin sonundaki aydınlığa hep birlikte kavuşacağız. Ben tüm Bigalı hemşerilerimi bu aydınlığa ulaşacak yolda mücadele etmeye, hep birlikte karanlığı yenecek bir irade ortaya koymaya davet ediyorum. Bu mücadelenin sonunda kazanacak aday değil, tüm Biga olacaktır. Biga sokaklarımız yeniden ışık ışık, Bigalı hemşerilerimiz yeniden umut dolu ve mutluluk içinde bir ilçeye kavuşacaktır. Allah yolumuzu açık etsin. Mücadelemiz zaferle taçlanacaktır. İnancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum