Reklam

MİLLİ SPORCUMUZDAN ÇTSO'YA ZİYARET

Tokyo2020 olimpiyat oyunlarında Ülkemizin 4x100m Bayrak takımında yer alan Çanakkale’mizin Milli gururu Oğuz Uyar, ÇTSO Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek başarı hikayesini paylaştı.

MİLLİ SPORCUMUZDAN ÇTSO'YA ZİYARET
17 Ağustos 2021 - 11:10
ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Yalman ve Deniz Tennioğlu, atletizm antrenörü Vijdan Berberoğlu ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “Olimpiyat oyunlarında Çanakkale’nin Olimpiyata giden ilk milli sporcusu olan Oğuz Uyar gösterdiği başarı ile tüm gençlerimize örnek olması gereken bir davranış sergilemiştir. Tokyo2020 olimpiyat oyunları bizlere içimizdeki cevherlerin gün ışığına çıkmasına vesile olarak, sporda ülkemiz için yeni bir vizyon katmıştır. Gençlerimiz yeteneklerine göre erken yaşlarda destek vermeye başlarsak bu ve buna benzer birçok branşta madalyaları ülkemize kazandırabiliriz.” diyerek başarılı sporcuyu tebrik etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum