Reklam

METEOROLOJİDEN 9 İL İÇİN SARI KODLU UYARI!

Yurt genelinde, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son tahminlere göre, Marmara, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı Karadeniz ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Isparta, Burdur, Giresun ve Gümüşhane çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor. MGM son olarak 9 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.

METEOROLOJİDEN 9 İL İÇİN SARI KODLU UYARI!
22 Haziran 2020 - 13:53

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 'sarı kod' ile uyardı! Marmara’nın Güney ve Doğusu ile Trakya’da beklenen yerel ve kuvvetli yağışlar, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Sakarya, Kocaeli, Yalova'da hayatı olumsuz etkileyebilir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün öğle 13:010 saatlerinden akşam 19:00 arası Marmara’nın Güney ve Doğusu ile Trakya’da beklenen yerel ve kuvvetli yağışlar, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Sakarya, Kocaeli, Yalova'da hayatı olumsuz etkileyebilir.

çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9 il için bugün sarı kodlu uyarıda bulundu.

Marmara’nın Güney ve Doğusu ile Trakya’da beklenen yerel ve kuvvetli yağışlar, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Sakarya, Kocaeli, Yalova'da hayatı olumsuz etkileyebilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum