Reklam

Meslek Yüksek Okulunda Şenlik

 Meslek Yüksek Okulunda Şenlik
24 Nisan 2013 - 19:21

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çan Meslek Yüksekokulu'nun 2. Geleneksel Bahar Şenliği okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Çan MYO Bahar Şenliği saygı duruşu yapılarak İstiklal Marşımızın söylenmesiyle başladı.

Şenlikte kısa bir konuşma yapan Çan MYO Müdürü Doç.Dr. Özcan Özen “Değerli hocalarım, sevgili öğrenciler; Geleneksel 2. Bahar Şenliği'ne hoş geldiniz. Çok çalışmak eğlenmeyi hak ettirir. Vizelerde çok çalıştınız, tabi okul henüz bitmedi finaller var, finallere de çok çalışacaksınız.Ama bugün eğlenme günü. Bugün herkes eğlensin. Anahtar kelime zaten ‘Herkes eğlensin' yani bir bölümünüz eğlenirken, diğerleri üzülmesin, ağlamasın. Müdüriyet olarak temennimiz bu. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum. Saygılarımı sunuyorum” dedi.

Özen'in ardından Çan MYO Öğrenci Temsil Kurulu Başkanı Alper Arslan bir konuşma yaptı. Arslan, “Saygıdeğer Okul İdaresi, sevgili Çan MYO öğrencileri; 2012–2013 eğitim öğretim yılının son dönemine girdiğimiz bu günlerde Öğrenci Temsil kurulu olarak sizler için düzenlediğimiz Çan MYO 2. Geleneksel Bahar Şenliği'ne hoş geldiniz. Şenlik kapsamında sizlerin gönlünüzce eğlenmeniz için çeşitli yarışmalar hazırladık. Cesur bir şekilde yarışmalara katılımınız bugünü daha da renklendirecektir. Yarışmaların ardından iki farklı müzik grubunun konserini dinleyerek eğleneceğiz. Bugünü hazırlamamızda bize büyük katkıları olan Çan Belediyesi ve Çan esnafına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Daha sonra okul öğrencisi Memduh Uysal da bir konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Şenliğin konuşmalardan sonraki bölümünde Cennet Mahallesi oyun ekibi birbirinden güzel oyun havalarıyla öğrencileri coşturdu. Çan MY öğrencileri de Cennet Mahallesi ekibine katılınca ortaya neşeli görüntüler çıktı. Okul Müdürü Özen Cennet Mahallesi oyun ekibine 20 TL caba bastı.

 Bu gösterinin ardından öğrenciler arasında sandalye kapma, kaşıkla taşıma ve halat çekme yarışmaları yapıldı. Yarışmalarda birinci olan öğrencilere sinema bileti, İstanbul seyahat bileti gibi çeşitli armağanlar verildi.

Çan MYO Halı Saha Futbol Turnuvası'nda Mekotronik Bölümü'nü yenen Maden Bölümü birinci oldu. Bahar Şenliği'nde Halı Saha Turnuvası'nda dereceye giren takımlara ve başarılı futbolculara kupaları verildi.

Çan MYO'nun Bahar Şenliği gece de çeşitli müzik etkinlikleriyle devam etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum