Reklam

MESLEK TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİĞİNDE MESLEK SEÇİMİNİN ÖNEMİ ANLATILDI

Şinasi ve Figen Bayraktar Ortaokulu Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından 6. kez düzenlenen ve farklı mesleklerden uzmanların katıldığı Meslek Tanıtım Günleri etkinliğine Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Meslek Danışmanlığı Biriminde görevli İş ve Meslek Danışmanı Yasin Sezgin katılım gösterdi.

MESLEK TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİĞİNDE MESLEK SEÇİMİNİN ÖNEMİ ANLATILDI
29 Aralık 2021 - 11:29
Meslek Danışmanı Yasin Sezgin’in Meslek Seçiminin Öneminde dikkat edilmesi gereken konular hakkında katılımcılara bilgilendirmede bulundu. Etkinlikte ayrıca psikolog, oto boya karoseri, polis, avukat, astrofizikçi, itfaiyeci, bilgisayar mühendisi, Radyo, Sinema TV Bölümü, Seramik ve Cam Bölümü ile Müzik Ana Bilim Dalından Öğretim üyeleri, gemi makine teknikeri, ornitolog, medya temsilcisi, makine mühendisi, iç mimar ve ressam yer aldı.
Şinasi ve Figen Bayraktar Ortaokulu Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi öğretmenleri etkinlik aracılığıyla öğrencilerin ilgi, yetenek ve değerlerini fark etmeleri, kendilerini tanımaları, sorgulama araştırma yeteneklerini geliştirip potansiyellerini kullanmaları, kendilerine uygun hedefler belirleyip meslek seçmelerine katkı sağlamayı amaçladıklarını dile getirdiler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum