Reklam

"MERKEZ NOKTAMIZ ÇANAKKALE"

Geçtiğimiz hafta AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret etti.

"MERKEZ NOKTAMIZ ÇANAKKALE"
16 Ağustos 2021 - 11:01
Bir süredir görüşülmesi ifade edilen  program nihayet gerçekleşti. Başkan  Gökhan AK Parti  Grup Başkanvekili Turan’ı kapıda karşıladı.

Gerçekleştirilen ziyarette Turan’a AK Parti  Merkez İlçe Başkanı  Yıldıray Ölçek, Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Esra Yüksel eşlik etti.
Başkanlık makamında gerçekleştirilen  ziyaret basın mensuplarının fotoğraf karesi  almasından sonra basına kapalı olarak devam etti. Ziyaret 2 saatten uzun sürdü.
Ziyaret sonrasında Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Esra Yüksel ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.
Yüksel sosyal medya paylaşımında;  ‘’ Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent Turan ve Merkez İlçe Başkanımız Sayın Yıldıray Ölçek ile birlikte Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan’a, nezaket ziyaretinde bulunduk. Şehrimiz ile ilgili takip ettiğimiz ve yeni gündeme gelen konuların istişare edildiği verimli bir görüşme gerçekleştirdik.
Görüşmede Sayın Ülgür Gökhan çeşitli konularda destek talebinde bulundu ve Vekilimize teşekkürlerini iletti. Grup Başkanvekilimiz Sn. Bülent Turan konu Çanakkale'ye hizmet olduğunda siyasi parti ayrımı gözetmeksizin tüm destek çağrılarına omuz verdiklerini belirterek, bundan sonraki süreçte de kente hizmet noktasında gerekenin yapılacağını vurguladı.
Belediye Meclisi AK Parti Grubu ve Merkez ilçe yönetimi olarak bizler de etkili ve yapıcı muhalefet anlayışımızdan ödün vermeyerek Çanakkale’nin menfaatlerini gözetmeye ve bu motivasyonumuzu kararlılıkla korumaya devam edeceğiz.’’ İfadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum