Reklam

MEMURLAR YEMİNLERİNİ ETTİ

Çanakkale Belediyesi’nde çalışan 57 sözleşmeli personel ile adaylık süresini başarı ile tamamlayan açıktan atama suretiyle 3 Zabıta Memuru ve 6 İtfaiye Eri toplam 66 personel düzenlenen tören ile yemin ederek memuriyete başladı. Törende ayrıca memurların Sosyal Denge Tazminatı Ek Sözleşme İmza Töreni de gerçekleştirildi.

MEMURLAR YEMİNLERİNİ ETTİ
09 Haziran 2023 - 13:14
Törene katılan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Bayrak üzerine yemin etmenin çok önemli olduğunu vurgulayarak, kamu yararına hizmet verecek tüm personele görevlerinde başarılar diledi. Başkan Gökhan konuşmasında; “66 arkadaşımızın memuriyete geçişi için bir araya geldik. Biraz sonra burada arkadaşlarımız ellerini Türk Bayrağı’nın üzerine koyarak yemin edecekler. Bayrak üzerine yemin etmek çok önemlidir. Yemin ettikten sonra bu ülkeye ve bayrağa layık bir şekilde hizmet etmek zorundasınız” dedi.

“ÇANAKKALE HALKINA HİZMET EDECEKSİNİZ”
Konuşmasını sürdüren Başkan Gökhan; “Burada yemin ettikten sonra devlet memuru olacak, Çanakkale halkı için hizmet edecek ve emek vereceksiniz. Kamu kaynaklarını kullanırken çok dikkatli olacaksınız ve herkese eşit bir şekilde ötekileştirmeden hizmet edeceksiniz ki, insanların hakkını ve hukukunu koruyabilesiniz. Sizlere olan inancımla hepinize görevinizde başarılar diliyorum” dedi.
Başkan Gökhan’ın yaptığı konuşmanın ardından belediye personelleri Türk Bayrağı’na el basarak yemin ettiler.

SOSYAL DENGE TAZMİNATI EK SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
Memuriyete Geçiş Yemin Töreninin ardından ise Çanakkale Belediyesi ve ÇAKAB ile Tüm Bel Sen Çanakkale Şubesi arasında sosyal denge tazminatı ek protokol sözleşmesi imzalandı. İmza töreninde konuşan Başkan Gökhan, belediye bütçesi el verdiği sürece personellerin şartlarını iyileştirmeye çalıştıklarını ifade ederek, yeni protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu. Tören, Başkan Gökhan, ÇAKAB Müdürü ve Temizlik İşleri Müdürü Aysun Kavcar ile Tüm Bel Sen Çanakkale Şube Başkanı Bülent Barın’ın protokolü imzalaması ile son buldu.

Haber Merkezi

YORUMLAR

  • 0 Yorum