Reklam

"MEMLEKET İÇİN, KAZANMAK ZORUNDAYIZ"

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, partisinin İl Başkanı Naim Makas ve ilçe başkanlarıyla basına kapalı düzenlediği toplantıda yaklaşan yerel seçimleri ve adaylık süreçlerini değerlendirdi. Mevcut belediyelerin korunarak yeni belediyelerin kazanılması için aday belirleme sürecinin önemine değinen Gider; “AK Parti’nin kazanamadığı her belediye, o ilçedeki vatandaşlarımız için kayıp yıllar anlamına geliyor. Çanakkale’nin, Gelibolu’nun ve diğer ilçelerin hizmetsiz geçen yıllarına son vermek için seçimi kazanmak zorundayız” dedi.

"MEMLEKET İÇİN, KAZANMAK ZORUNDAYIZ"
05 Aralık 2023 - 12:43
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde aday adayları çalışmalarını sürdürürken, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, partisinin il başkanı ve ilçe başkanlarını bir araya getirerek yerel seçimlere yönelik partisinin hedeflerini değerlendirdi. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda AK Partili belediyelerin sayısının artırmak için atılacak adımları değerlendiren Gider, aynı şekilde İl Genel Meclisi’nde üye sayısının artırılmasının da büyük bir önem taşıdığının altını çizdi.

AK Parti’nin zafere ulaşmadığı ilçelerde seçilen belediyelerin, vatandaşa hizmet götürmediği belirten Gider; “Nerede AK Partili bir belediye varsa, orada hizmet var. Bunun iktidar olmamızla bir ilgisi yok. AK Parti varsa; orada vatandaşa ideoloji satmaya değil, hizmet ulaştırmaya yönelik bir kaygı vardır. Vatandaşı ideolojik olarak korkutan değil, vatandaşa ihtiyacı olan hizmeti götürebilme telaşını yaşayan bir partiyiz. Vatandaşa bunu anlatabildiğimiz ölçüde, seçimlerde arzu ettiğimiz başarıya ulaşabiliriz. Bunun için başta sizlerin ve sonrasında tüm kademelerin bir bütün olarak göstereceği çaba, bizleri zafere ulaştıracak. Bu zaferi de kendimiz için değil, Çanakkale’nin her bir ilçesindeki hemşehrilerimiz için istiyoruz.

Çanakkale’den Çan’a Bayramiç’ten Gelibolu’ya kadar bakın, AK Parti’nin zafere ulaşmadığı her bir belediyede, hizmetten uzak bir anlayış hakim. Çünkü hizmet etmek nedir bilmezler. Onlar ancak ideolojiyle vatandaşı korkutup oylarını alır ve rahatına bakar. Yollar bozukmuş, musluktan çamur akıyormuş umurlarında olmaz. Teşkilatımızın her bir bireyinin, bu süreçte tüm çalışmalara katılmasıyla bu bozuk zihniyetler karşısında başarıya ulaşacağız” dedi.

“İL GENELDE SAYIMIZI ARTIRMAK ZORUNDAYIZ”
AK Partili olmayan belediyelerin, vatandaşın kayıp yıllarına mal olduğunu belirten Ayhan Gider, İl Genel Meclisi’nde üye sayısının artmasının da önemine değinerek; “AK Partili olmayan bir belediyede vatandaş nasıl yıllarını kaybediyorsa, AK Parti’nin çoğunluk olmadığı bir İl Genel Meclisi’nde de vatandaş yıllarını kaybeder. Köylere sürdürülebilir ve hızlı bir şekilde hizmet götürmek için İl Genel Meclisi’nde çok daha fazla üyeye sahip olmak, bizler için bir zorunluluk. Belediyelere yüklenelim derken, köyleri de ihmal etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

“KAZANACAK ADAYIN PEŞİNDEYİZ”
Daha önce Gökçeada’ya yaptığı saha çalışması sırasında yaptığı konuşmayı hatırlatan Gider; “Cumhurbaşkanlığı seçimini kazandığımız gün zafer konuşmalarında söylediğim şeyler kayıtlarda mevcut. O gece Çan’da, Biga’da, İskele Meydanı’nda, Yenice’de ‘Bu gece zaferin tadını çıkarın ama yarın yerel seçimlere çalışmaya başlıyoruz’ demiştim. Seçim bir günlük yada bir iki aylık bir süreç değil. Biz her zaman seçime hazır bir partiyiz. Adaylarımızı da belirli kriterlere göre en iyi şekilde seçmeye çalışıyoruz. Gökçeada’da ‘kazanacak adayı göstereceğiz’ dedik. Sokaktan, anketlerden, teşkilattan kim çıkıyorsa, kazanabilecek nitelikleri kim taşıyorsa, biz de o kişiyi aday göstereceğiz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum