Reklam

MEB'İN DESTEKLEDİĞİ eTWINNING PLATFORMUNDA SEVGİ DOLU PROJEDE SONA GELİNDİ

Minik yüreklere sevgi tohumu eken öğretmenler ile yüreği sevgi dolu minik kalplerin buluştuğu sevgi sonsuz sevgi her yerde eTwinning projesinde sona gelindi.

MEB'İN DESTEKLEDİĞİ eTWINNING PLATFORMUNDA SEVGİ DOLU PROJEDE SONA GELİNDİ
27 Mayıs 2021 - 16:50
Projede Mersin Bozyazı İlkokulu’ ndan Gözde Öğretmen, Tahsin Öğretmen, Nursel Öğretmen ve öğrencileri, Mardin Artuklu Yalım İlkokulu’ ndan Perinaz Öğretmen ve öğrencileri, Van Özalp Nebi Bey ilkokulundan Volkan Öğretmen ve öğrencileri, Çanakkale Çan Murat Köse İlkokulundan Gökşen Öğretmen ve öğrencileri, Antalya Murat Paşa Hanım Ömer Çağıran İlkokulu‘ ndan Burçin Öğretmen ve öğrencileri, İstanbul Kartal Ege Sanayi İlkokulu‘ ndan Fatma öğretmen ve öğrencileri, Sivas Sarkışla Gürçayır İlkokulu’ ndan Zeynep Betül Öğretmen ve öğrencileri, İstanbul Küçükçekmece Mimar Sinan İlkokulu’ ndan Dinar Öğretmen ve öğrencileri, Romanya’dan Camelia, Lidia, Mariana, Bianca öğretmen ve öğrencileri yer aldı.

Öğrenciler proje çalışmalarında aylara göre okul sevgisi, insan sevgisi, hayvan sevgisi, doğa sevgisi üzerinde çalıştırlar. Kullandıkları Web 2.0 araçları, katıldıkları sevgi ve sanat atölyeleri, sokak hayvanlarını besleyip onlara barınak yapma, atmayarak geri dönüştürme faaliyetleri, fidan, bitki, tohum ekme çalışmalarıyla pandemi sürecinde öğrenciler eğlenerek, yaparak yaşayarak, akranlarıyla birlikte öğrenmenin keyfini yaşadılar. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, topluma daha duyarlı birey olabilmenin farkına vardılar.

Türkiye’den ve Romanya’ dan öğretmen ve öğrencilerin yer aldığı, sevgi köprüsünün kurulduğu, her an sevgi dolu çalışmaların yapıldığı, dünyayı ancak ve ancak sevginin kurtaracağına inanılan projede yer alan öğretmen ve minik yürekler için sevgi sonsuz sevgi her yerde.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum