Reklam

MAKAS'DAN EJDERE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MAKAS'DAN EJDERE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
12 Ağustos 2021 - 13:39
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, yakın zamanda kongresi yapılan Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığının kongresi sonrası İbrahim Ejdere hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
ESNAFA DOKUNAN ÇALIŞMALARA İMZA ATILACAK
Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İbrahim Ejdere ziyaret gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Naim Makas, ziyaret kapsamında esnafa dair tüm çalışmalara imza atacakları ifade ederek, ziyarette katılan vatandaşlara ve Ejdere kolanya ikramında bulundu.
BAŞKAN EJDERE TEŞEKKÜR MAKASTAN GELDİ
AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İbrahim Ejdere misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Makas ziyarete şu açıklamalara yer verdi.
Makas “ Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı olağan genel kuruluna katılamadık. Geç bir hayırlı olsun ziyareti oldu. Çanakkale’mizin esnafına dokunan bir kurumun başında 24 üncü yılını tamamlayan İbrahim Ejderi ziyaret ettik. Başkan Ejderin misafirperverliğinden dolayı kendim ve teşkilatım adına teşekkür ederim” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum