Reklam

"MAHAL" BÜYÜYOR

PARK Onyedi Yapı Yatırım A.Ş. Çanakkale’nin en değerli noktalarından biri haline Karacaören bölgesindeki üçüncü projesi Park Onyedi Mahal ve Sakura’yu taahhüt ettiği teslim tarihinden öce tamamlıyor.

12 Aralık 2022 - 12:19
Mahal-1 Mahal-2 ve Sakura Projeleri, Karacaören’in en değerli noktasında, 15 bin 500 metrekare arsa üzerinde hızla yükseliyor. Bugün ise Mahal projesinim hem örnek dairesi vatandaşlara açıldı hem de satış ofisinde vatandaşlar bilgilendirilip, satışlar doğrudan yapılmaya başladı.

Proje yaklaşık 6 ay önce oturacak, daire sahipleriyle buluşacak olurken, ikinci etap için de start verildi. Mahal’in önünde düzenlenen sucuk ekmek partisine ise katılım yoğun oldu.

Park Onyedi Yapı Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Kuzu, “Bu proje 110 bağımsız bölümden oluşuyor. Yaklaşık 14-15 ay önce başladık. Satışlarımız temelden başlamıştı. Yaklaşık 24 ay süre vermiştik. Şu anda sanıyorum Mart-Nisan gibi teslimlerimiz başlayacak. Haziran gibi de bir terslik olmazsa oturum başlayacak. Yaklaşık 6 ay öncesinde projemizi bitirmiş ve teslim etmiş olacağız.

Projemizin artık ikinci bölümüne geçiyoruz. O da 68 bağımsız bölümden oluşuyor. 6 tane de villa ekledik. Projemizi büyüttük. Bugün de burada bie sucuk ekmek partisi düzenliyoruz. Mahal’i büyütüyoruz. Örnek dairemizi tamamladık. Vatandaşlarımıza gösteriyoruz. Erken teslimi vatandaşlara müjdeliyoruz.

Satış ofisimizi de açtık. Burada toplamda 178 bağımsız bölüme ulaştık. Bu kadar arsa vardı ve bu kadar daire çıktı” ifadelerini kullandı.




Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum