Reklam

"LÜTFEN ÜYEMİZE KULAK VERELİM"

Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanını seçmek üzere 4 Kasım Cumartesi günü kurultaya gidecek. Cumartesi günü ise CHP’nin yeni genel başkanı, lideri belirlenmiş olacak. CHP’nin kurultay delegesi olan Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

"LÜTFEN ÜYEMİZE KULAK VERELİM"
02 Kasım 2023 - 11:23
Bayramiç Belediye Başkanı ve CHP Kurultay Delegesi Mert Uygun, sosyal medya hesabından yaptığı dikkat çeken paylaşımda, “Ülkemizin dört bir yanındaki oy kullanacak değerli kurultay delegesi arkadaşlarım; Bugün belediye başkanı olarak değil CHP kurultay delegesi olarak diğer delege arkadaşlarımla paylaşmak istediğim bir konu var;
Sevgili kurultay delegesi arkadaşlarım lütfen 4 Kasım Cumartesi günü bölgenizde yaşayan CHP üyelerinin sağduyusuna inanarak oyunuzu kullanın.
Üyelerimizin bize verdiği sorumluluğun değerini önemseyerek sadece bir elçi olduğumuzu lütfen unutmayın. Bu oylar, bizlerin şahsi oyu değildir. Partimizin ve en önemlisi Cumhuriyetimizin geleceği için lütfen üyemize kulak verelim ve tabanımın çoğunlukta değişim taraftarı olduğunu unutmayalım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum