Reklam

"LAPSEKİ'YE ÇOK YAKIŞTI"

Lapseki geçtiğimiz gün yeni kapalı Pazar alanına kavuştu. İlçede Pazar alanı hem kapalı hem de geniş bir alana inşa edildi.

"LAPSEKİ'YE ÇOK YAKIŞTI"
28 Şubat 2023 - 11:18
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ise yaptığı değerlendirmede, “Çevre mahallelerimizin pazar alışveriş ihtiyacını karşılayacak, esnafımızın işlerini yapmalarına imkan tanıyan güzel bir yatırım” ifadelerini kullandı.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Yaşadığımız depremlerden dolayı canımız yanıyor. Devlet-millet el ele yaraları sarmaya çalışıyoruz. Bununla birlikte şehirlerimizde, ilçelerimizde hemşehrilerimiz, esnaflarımız ve üreticilerimiz için hizmetlerimiz devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 31 Ocak’ta temelini attığımız Belediye Kapalı Pazar Yerimiz bugün hizmete girdi. Pazar yeri, 12 bin m² alana, 500 satış peronuna, 7 balık satış reyonuna sahip, sosyal donatılarıyla birçok imkanı içerisinde barındıran, modern bir yapı. Çevre mahallelerimizin pazar alışveriş ihtiyacını karşılayacak, esnafımızın işlerini yapmalarına imkan tanıyan güzel bir yatırım. Ayrıca çatısındaki güneş enerjisi panelleri ile 1.2 megavat elektrik enerjisi üretilebilecek. Yakın zamanda da Ezine ve Geyikli Belediyelerimizin yaptığı kapalı pazar yerleri hizmete girmişti.
Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’yla birlikte, yatırımın hayata geçmesi adına yoğun gayret gösteren, süreci takip eden Lapseki Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz’a ve ekibine, emeği geçen Belediye Meclisi Üyelerimize, programa katılan herkese teşekkür ediyor; pazar yerimizin esnaflarımıza, hemşehrilerimize ve Lapseki’mize hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum