Reklam

LAPSEKİ KAPALI PAZAR YERİ KURA ÇEKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Lapseki Belediyesi tarafından proje inşaatı tamamlanmak üzere olan, Lapseki Belediyesi Kapalı Pazar Yeri, pazarcı esnaflarının satış peronlarının belirlenmesi amacıyla, Lapseki Belediyesi Sahil Sosyal Tesisleri 2’ peron kura çekimi yapıldı.

06 Haziran 2022 - 10:54
Kura çekiminde ilk kurayı Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, pazarcılar derneği başkanı Süleyman Kavas ile birlikte yaptılar.

Belediye başkanı Eyüp Yılmaz’ın kura çekimin ardından Belediye başkan Yardımcısı Aynur Bozkurt, AK Parti Belediye Meclis üyeleri Mustafa Kafadar ve Beyti Doğan’ın yanı sıra İYİ Parti belediye meclis üyesi Ceyhun Safa İnan’da katılarak kura çekimi yaptılar.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz kura çekimi öncesinde yaptığı konuşmada “Uzun zamandan beri üzerinde çalıştığımız daha sonra da yapımına başladığımız Lapseki belediyesi Kapalı Pazar Yerine inşallah hep birlikte kavuşmuş olacağız. Daha öncede söylediğim gibi yavaş yavaş sona geliyoruz. Kapalı Pazar yerinde toplamda 524 peron var bunların 404 tanesi sebze ve meyve, 112 tanesi giyim ve 7 adet te balıkçı peronu var bunun yanında sosyal alanlarımız da var. Biz en başından beri en güzeli, en iyisi olsun yani kısacası dört dörtlük olsun istedik" ifadelerini kullandı.

Çekiliş sonrasında basın açıklamasında bulunan Başkan Yılmaz, Temmuz Ayı sonunda Lapseki Belediyesi Kapalı Pazar Yeri'nin tamamlanarak Ağustos ayının ilk haftası açılacağını belirtti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum