Reklam

LAPSEKİ İLÇESİ DALYAN MAHALLESİ DOĞALGAZA KAVUŞTU

Lapseki Belediyesinin en büyük projelerinden biri olan doğalgaz projesinin hayata geçirilmesiyle Lapseki ilçesi Dalyan mahallesi doğalgaza kavuştu.

LAPSEKİ İLÇESİ DALYAN MAHALLESİ DOĞALGAZA KAVUŞTU
27 Ağustos 2021 - 11:40
Lapseki ilçesi Dalyan mahallesi Bahçelievler mevkiinde ikamet eden vatandaşımız Niyazi Yılmaz’ın doğalgaz aboneliği açılma töreni gerçekleştirildi.
Törene; Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Lapseki Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AKSA Çanakkale Müdürü Çağdaş Adıbelli, BOTAŞ yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.
Doğalgaz kullanımının yaygınlaşmasıyla vatandaşlarımızın kalite ve konforlarının yükselerek aile bütçelerine katkı sağlayacağını ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, “Sadece Çanakkale değil bütün ilçelerimizin de kalkınması ve gelişmesi için çaba ve gayret sarf ediyoruz” diye konuştu.
Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve beraberindekiler, Lapseki ilçesi Dalyan mahallesi Bahçelievler mevkiinde ikamet eden vatandaşımız Niyazi Yılmaz’ın doğalgaz aboneliğinin açılmasının ardından hayırlı olsun temennisinde bulundular.

YORUMLAR

  • 0 Yorum