Reklam

LAPSEKİ'DE MUHTEŞEM GECE

Lapseki'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş konseri final böyle olur dedirtti.

LAPSEKİ'DE MUHTEŞEM GECE
26 Eylül 2022 - 12:51
Lapseki Belediyesi tarafından düzenlenen ve bir çok etkinliğin yer aldığı Lapseki'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş konseri izleyenlerden tam not aldı. Lapseki yeni kordon mevkilinde oluşturulan konser alanına  binlerce kişi katıldı.

Konserden saatler önce dolan alanda konser öncesi çalan müziklerle vatandaşlar eğlendi. Konserin başlamasıyla sevilen ikilinin şarkılarını binlerce kişi hep bir ağızdan seslendirdi. Konserde küçük bir konuşma gerçekleştiren Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz; "Bundan tam 100 yıl önce atalarımızın bu toprakların bağımsızlığını ve özgürlüğünü sağlayarak bizlere vatan kıldılar. Onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. 25 Eylül 1922 Lapseki'nin kurtuluşu ve tam yüz yıl sonra aynı yerde aynı heyecanla bir aradayız. Bu akşam bizleri kırmayarak siz değerli Lapsekililerle buluşan iki sanatçımıza sonsuz teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Soğuk havaya rağmen konser alanına gelenler Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş'un şarkıları ile eğlenirken sevilen ikiliye de hep bir ağızdan eşlik ettiler.

100. YILA ÖZEL IŞIKLANDIRILDI
Lapseki'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı nedeni ile Çanakkale 1915 Köprüsü konser sırasında özel olarak ışıklandırıldı. Kırmızı ve Beyaz ışıklar ile ışıklandırılan köprüde ise gece boyunca ışık gösterisi devam etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum