Reklam

LAPSEKİ'DE ADAY ADAYLARI BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Fatih Günal AK Parti Lapseki İl Genel Meclis Üyelisi Aday Adaylığını için dosyasını İlçe Başkanı Hasan Engin'e teslim etti.

02 Aralık 2023 - 13:50 - Güncelleme: 02 Aralık 2023 - 14:03
AK Parti Lapseki İlçe Teşkilatında Aday Adaylıkları kesinleşmeye başladı. Lapseki İl Genel Meclis Üyeliği için ilk başvuruyu Fatih Günal yaptı. AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Hasan Engin'e aday adaylık başvurusunu yapan Fatih Günal; "Uzun yıllardır partim için ve Lapseki bir çok alanda destek oldum. Şimdi İl Genel Meclis Üyesi olma yolunda ilk adımı atmış bulundum. Partimiz ve Lapseki'miz için hayırlısı neyse o olsun. 31 Mart Yerel Seçimleri için başlayan bu hizmet yarışının içerisinde AK Partisi çatısı altında olmak ayrı bir onur" ifadelerini kullandı.

AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Hasan Engin ise yaptığı açıklamada; "Bu gün Fatih Günal arkadaşımız İl Genel Meclis Üyeliği için ilk başvuruyu yaptı. Kendisi için hayırlı olsun. Aday Adaylık başvuru süresi 3 Aralık itibari ile sona eriyor. Ancak Genel Merkezimiz bu takvimi uzatabilir de, bu bir hizmet yarışı, tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Belediye Başkan Aday Adaylıkları da belli oldu. Fakat Lapseki Belediye Başkanımız Sayın Eyüp Yılmaz zaten biliyorsunuz doğal aday adayı. Onun başvuru yapmasına gerek yok. Bir aday adayımız da Genel Merkezimizden dosyasını verdi. Temayül yoklamamızda sona erdi. Genel Merkezimizin belirleyeceği takvimde adaylarımız kesinleşecek. İnanıyoruz ki Lapseki Türkiye Yüzyılına yakışan yönetimine devam edecektir" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum