Reklam

LAPSEKİ'DE 933 KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ!

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Narkotik Köpeği Roket, Çanakkale il genelinde uyuşturucu satışı ve üretimine göz açtırmayarak başarılı bir operasyona daha imza attılar.

LAPSEKİ'DE 933 KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ!
30 Mayıs 2020 - 13:58

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen istihbarat çalışmaları kapsamında Lapseki'de iki şahıs tarafından yasadışı kenevir ekimi gerçekleştirildiği bilgisi elde edildi.

Gerekli makamlardan alınan izinler sonrasında başlatılan operasyonda, Lapseki'nin Şahinli Köyünde İ.A ve Y.A isimli iki şahsın ev, ağır ve tarlalarınsa sabah saat 07.00'de operasyon düzenlendi. Uyuşturucu madde arama köpeği Roket’in de katılımıyla yapılan operasyonda, Lapseki ilçesi Şahinli köyünde bulunan şüphelilere ait ev, hayvan ağılı ve tarla olmak üzere üç farklı noktada ekili toplam; 933 kök kenevir bitkisi, 77 adet kenevir fidesi ile 30.66 gram kenevir tohumu ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcısının talimatı ile 933 kök kenevir bitkisi, 77 adet kenevir fidesi ve 30.66 gram kenevir tohumuna el konulurken; İ.A. ve Y.A. isimli şüpheliler gözaltına alınarak kan, saç kılı, idrar ve tükürük örnekleri alındı. Şahısların adli işlemlerinin devam ettiği bilgisi verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum