Reklam

KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR!

KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR!
11 Mart 2021 - 12:16
Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre yurdun büyük bir kısmında yağış bekleniyor. Özellikle Marmara'nın Güney ve doğusunda yağışların kuvvetli olması beklenirken, 25 kent için sarı kodlu uyarı verildi.
BAZI YERLERDE HAVA SICAKLIĞI DÜŞECEK
Hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde hissedilir derecede (5 - 12 derece) azalması bekleniyor. Diğer bölgelerde ise önemli bir değişiklik yaşanmayacak.
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI
Rüzgarın kuzeyli yönlerden Marmara, Doğu Karadeniz, Kuzey Ege kıyıları ve Doğu Anadolu'nun batısında fırtına (60-80 km/s), Akdeniz'de tam fırtına (70-100 km/s) şeklinde esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
25 KENT İÇİN SARI, 3 KENT İÇİN TURUNCU KODLU UYARI
Öte yandan Meteoroloji'nin uyarı haritasında İstanbul dahil 25 kent için sarı kodlu, 3 kent için de turuncu kodlu uyarı verildi. Sarı kodlu uyarı verilen şehirlerimiz; Ağrı, Balıkesir, Bursa, Erzincan, İstanbul, Kastamonu, Kahramanmaraş, Sakarya, Trabzon, Yalova, Osmaniye, Düzce, Karabük, Bartın, Zonguldak, Tunceli, Sinop, Rize, Kocaeli, Kars, Hatay, Erzurum, Çanakkale, Bolu ve Artvin yer aldı. Hakkari, Van ve Şırnak için ise turuncu kodlu uyarı verildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum