Reklam

KURBAN BAYRAMI'NA KAVUŞMANIN HUZUR, MUTLULUK VE SEVİNCİNİ BİRLİKTE YAŞIYORUZ

KURBAN BAYRAMI'NA KAVUŞMANIN HUZUR, MUTLULUK VE SEVİNCİNİ BİRLİKTE YAŞIYORUZ
29 Temmuz 2020 - 14:07
Ülkemiz ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, toplumsal hayatımızın simgeleşen günlerinden biri olan ve insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Milli ve kültürel değerlerimizin yoğun olarak hissedildiği, kardeşlik duygularımızın pekiştiği bu özel günleri anlamına uygun bir şekilde yaşamak ve yaşatmak hepimizin üzerine düşen görevlerdendir.

Bu özel günde Kurban Bayramı’nı fırsat bilerek milli ve manevi değerlerimizi en iyi şekilde yansıtıp milletçe kardeşliğimizi daha da pekiştirip, birlik ve beraberliğimizi en güçlü şekilde yaşatmaya devam ediyoruz.

Valilik olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla ilgili kamu kurum ve kuruluşlar tarafından gerekli önlemler alınmıştır. Trafiğe çıkacak sürücülerimizin de trafik kurallarına uyacağına, bu konuda gereken duyarlılığı azami ölçüde göstereceklerine inanıyor, hiç kimsenin bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesini diliyorum.

Mübarek Kurban Bayramı’nın milletimize ve ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyor, Aziz Şehitlerimizi rahmetle, Kahraman Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Çanakkaleli hemşerilerimizin, Aziz Milletimizin ve İslam Aleminin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Çanakkale’mizde yaşayan vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için her zaman üstün görev anlayışıyla çalışan tüm görevli personelimize teşekkür ediyorum.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum