Reklam

KURBAN BAĞIŞLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYOR

24 Temmuz 2021 - 11:58
Bülent Öz sosyal medyada videonun altında şu paylaşımı yaparak Çan halkının Kurban Bayramı’nı da kutladı:
“GÖNÜLLÜ VATANDAŞLARIMIZ İLE İHTİYAÇ SAHİPLERİ ARASINDA KÖPRÜ OLUYORUZ
Birlik ve beraberliğimizi en yoğun yaşadığımız, dostluğu, sevgiyi ve kardeşliği hakim kılan bir anlayış ile yeni bir bayramı daha sevinçle karşılıyoruz.
Bayramlar aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaşmak; umudun, sevginin ve bereketin gönüllerde, dillerde yaşamasına imkan vermektir.
Büyük bir özlemle karşıladığımız Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahiplerini unutmadan, sofralara, dillere ve gönüllere dokunmadan geçirmeyelim.
KURBAN BAĞIŞLARINIZI İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZA ULAŞTIRIYORUZ
Geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda olduğu gibi bu bayramda halkımız ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi görüyoruz ve halkımızın desteği ile sofralara dokunuyoruz.
Kurban paylarını ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmak için gönüllü hemşehrilerimiz ALO 153 MAVİ MASA İLETİŞİM HATTI ile irtibata geçebilir.
KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
Bir kucak sevginin, sıcak bir tebessümün ve güzel bir mesajın gönülleri birleştirdiğini unutmayalım.
Bu sıkıntılı günleri sağlıkla atlatmak, aynı sofranın etrafında geniş aile kültürümüzü yaşatmak, yeniden doyasıya kucaklaşmak duamız olsun…
Sağlık tedbirlerini göz ardı etmeden; mutlu, huzurlu ve sevgi dolu bir bayram geçirmenizi canı gönülden temenni ediyor, tüm hemşehrilerime, halkıma ve İslam Âlemine hayırlı bayramlar diliyorum.
Kurban Bayramımız mübarek olsun.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum