Reklam

KUAFÖR VE BERBERLER AÇILIYOR

11 Mayıs 2020 Pazartesi Günü Kuaför ve Berberler Açılıyor

KUAFÖR VE BERBERLER AÇILIYOR
07 Mayıs 2020 - 11:56

Çan Kaymakamlığı sosyal medya hesabında İçişleri Bakanlığı’nın berber güzellik salonu kuaförlerin açılması ile ilgili genelgeyi yayınladı. Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası sosyal medya hesabından dün yaptığı paylaşımla, berber ve kuaförlere yönelik açıklamada bulunurken bu işletmelerin 11 Mayıs 2020 tarihinde açılacağını belirtmişti.

İçişleri Bakanlığı’nın berber güzellik salonu kuaförlerin açılması ile ilgili genelge https://www.icisleri.gov.tr/berberguzellik-salonukuaforlerin-acilmasi-genelgesi?fbclid=IwAR3jNODs8CFyXFskLKp7w-UIakJQLfbKavrTUZemuc8BpRJWWhiLdw3UjwQ

Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin GÖRGÜN “İş yerlerinizde uygulanacak tedbirler ile ilgili  detaylı bilgi odamıza ulaştıktan sonra sizlere iletilecektir. İlgili kurumlardan aldığımız  izinler doğrultusunda Erkek Berberi Üyelerimiz, Cumartesi Günü Saat:10:00’dan itibaren, Bayan Kuaförü üyelerimiz, Pazar günü saat:10:00’dan itibaren iş yerlerinin temizlik işlemlerini aynı gün içerisinde gerçekleştirebileceklerdir. Bu esnada kesinlikle müşteri kabul edilmeyecektir. Odamız ve Çan Belediye Başkanlığınca belirtilen günlerde işyeri ziyaretleriniz yapılacak olup, Belediyemiz tarafından işyeri dezenfekte işlemleriniz gerçekleştirerek, siperlik maske ,maske ve eldiven dağıtımında bulunulacaktır. Şimdiden hayırlı olması dileklerimle, hayırlı işler dilerim. Erkek Berberleri ve Bayan Kuaförleri işyerlerinizin açılış tarihi 11.05.2020 olarak belirlenmiştir. İş yerlerinizde uygulanacak tedbirler ile ilgili detaylı bilgi odamıza ulaştıktan sonra sizlere iletilecektir. İlgili kurumlardan aldığımız izinler doğrultusunda Erkek Berberi Üyelerimiz, Cumartesi Günü Saat:10:00'dan itibaren, Bayan Kuaförü üyelerimiz,Pazar günü saat:10:00'dan itibaren iş yerlerinin temizlik işlemlerini aynı gün içerisinde gerçekleştirebileceklerdir.Bu esnada kesinlikle müşteri kabul edilmeyecektir. Odamız ve Çan Belediye Başkanlığınca belirtilen günlerde işyeri ziyaretleriniz yapılacak olup, Belediyemiz tarafından işyeri dezenfekte işlemleriniz gerçekleştirerek, siperlik maske ,maske ve eldiven dağıtımında bulunulacaktır. Şimdiden hayırlı olması dileklerimle, hayırlı işler dilerim.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum