Reklam

KOSGEB BAŞKANI ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, KOSGEB Daire Başkanı Selim Serkan Ercan ve KOSGEB Çanakkale İl Müdürü Barış Alural, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

KOSGEB BAŞKANI ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ
20 Aralık 2023 - 11:50
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu; “KOSGEB, en önemli paydaş kurumlarımızdan biridir. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, işletmelerimizin rekabet gücünü artırmak, inovasyonu teşvik etmek ve sürdürülebilir büyümelerini desteklemek adına önemli bir rol oynamaktadır. KOSGEB Müdürlüğümüz ile birlikte Avrupa İşletmeler Ağı projemiz de olmak üzere pek çok ortak çalışmalar yürütüyoruz. Odamız bünyesinde yer alan KOSGEB temsilciliği ile üyelerimize destek oluyor ve gerçekleşen değişiklikler hakkında eş zamanlı bilgilendirmeler yapıyoruz. KOSGEB Başkanı Sayın Ahmet Serdar İbrahimoğlu göreve Ekim 2023’de atanmasına rağmen hızlı bir şekilde ziyaretlerine başladı. İlk defa bir KOSGEB Başkanının Odamızı ziyaret etmesi bizleri ayrıca umutlandırdı. Yakın zamanda çağrıya çıkılmış olan “Kobi’lere Yeşil Dönüşüm Destek Programı”nı çok önemsiyoruz. Güneş enerjisi yatırımlarının ve sanayide verimliliğin artırılmasına yönelik yatırımların destekleneceği bu programdan üyelerimizin azami ölçüde faydalanmasını istiyoruz. Bunun için KOSGEB ile işbirliği içinde bilgilendirme, saha çalışmaları yapacağız.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum