Reklam

"KORKUMUZ YOK BAŞIMIZ DİK"

Bir takım program ve ziyaretler için Gelibolu ve Çanakkale'ye gelen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Selim Temurci gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"KORKUMUZ YOK BAŞIMIZ DİK"
20 Aralık 2022 - 14:57
Gelecek Partisi Gelibolu İlçe binasının açılışı ve bir takım ziyaretleri için Çanakkale'de bulunan Gelecek Partisi Genel Başkan yardımcısı Selim Temurci, ilk olarak Evreşe, Bolayır ve Kavakköy Beldelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun selamlarını ileten Temurci vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Tarımdan, hayvancılığa, ekonomiye kadar birçok konuda vatandaşların sorularını cevaplayan Genel Başkan Yardımcısı Temurci, "Bizim çantamız dolu, o çantada bu günün sorunlarını çözecek birçok madde var. Onların çözüm diye sunduklarının kimin cebini zengin ettiği ortada. Biz üreten Türkiye için sahadayız. Biz kalkınan ekonomi için sahadayız. Korkumuz yok, Başımız dik. köylümüzün, çiftçimizin, vatandaşın sorunlarını biliyoruz, altılı masada çözümler hazır, sizlerin desteği ile inşallah bu seçimler artık birilerine rant seçimi değil, sizlerin ferahlayacağı bir seçim olacak" ifadelerini kullandı.

Belde Belediye Başkanlarını da ziyaret eden Temurci ziyaretler sırasında duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirperverliklerinden dolayı Belde Belediye Başkanlarına teşekkür etti. Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar'ı makamında ziyaret eden Temurci ve heyet bir süre sohbet ettikten sonra Gelibolu İlçe Binasının açılışını gerçekleştirdi.

"BU KAPI DÜRÜST SİYASETİN KAPISIDIR"
Gelecek Partisi Genel başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Selim Temurci Gelibolu İlçe Başkanlığı binasının açılışında yaptığı konuşmada; "Bu gün burada yeni bir heyecanın ilk adımlarını atıyoruz. büyüyen ailemizin ne kadar sağlam temeller attığının bir simgesi. Bu topraklar ecdadımızın kanının son damlasına kadar savunduğu, kutsal topraklar. Burada Gelecek Partisinin büyüyor olması ve bir kadın eliyle şekilleniyor olması bize ayrı bir onur yaşatıyor.

Bu kapı bir siyasi partinin kapısı değildir, bu kapı dürüst siyasetin kapısıdır, bu kapı adı Gelecek olan, önce insan diyen, insan onuru diyen bir ailenin kapısıdır. Bu kapı bu ülkeyi seven, düşünen ve benimde emeğim olsun diyenlerin kapısıdır" sözlerine yer verdi. Açılışın ardından partililerle bir süre sohbet eden Temurci akşam saatlerinde Çanakkale İl Başkanlığında düzenlenen programa katıldı.




YORUMLAR

  • 0 Yorum